Frans Verouden

 

‘Ik ben een zakelijk leider, generalist, pragmaticus én pionier met een technische achtergrond en een brede oriëntatie. Ik word uitgedaagd door veelomvattende projecten. Ik sla graag bruggen tussen de verschillende culturen binnen en tussen organisaties en leg daarbij nieuwe verbindingen. Daarbij faciliteer ik een productieve interactie met oog voor organisatie-structuur en -processen, samenwerking en vakmanschap.

 

Ik zoek de balans tussen creativiteit, zakelijkheid en de mogelijkheden van de betrokken organisatie(s), werkend vanuit een heldere visie op het te behalen eindresultaat.

 

Muziek is mijn grote passie. Mijn persoonlijke missie is dan ook om via muziek mensen te verbinden en te laten genieten. PerSonore staat dan ook voor management waar muziek in zit.

 

 

Na het afronden van mijn technische hbo-opleiding heb ik carrière gemaakt bij een internationale onderneming in de telecom-sector. Daar groeide ik van engineer, via projectmanager, naar posities in het lijnmanagement en functies op directieniveau. Daarna bekleedde ik een commerciële functie bij een grote ict-dienstverlener. De laatste jaren heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van leiderschap en verandermanagement in professionele organisaties. Als zelfstandig ondernemer zet ik nu die kennis en ervaring in ten behoeve van ingrijpende projecten en veranderprocessen binnen organisaties.