Verkiezing Ondernemer van het Jaar

  Namens Stichting Oirschot Verbindt organiseerde PerSonore de verkiezing Ondernemer van het Jaar in een geheel nieuw concept. Na oprichting van de Stichting Oirschot Verbindt werd de website www.oirschotverbindt.nl ontwikkeld waarna het traject van nomineren startte. Vragenlijsten werden door kandidaten ingevuld over hun onderneming en de ondernemer zelf. Ook naasten werden gevraagd een lijst in te vullen om zelfbeeld versus beeld van de omgeving te toetsen. Deze lijsten werden getoetst door studenten bedrijfscommunicatie middels interviews met de kandidaten. Hieruit werd een rapport per ondernemer samengesteld wat enerzijds uniforme input voor de jury was en anderzijds een waardevol document voor de ondernemer zelf met tips over verdere sturing van zijn of haar onderneming en verdere ontwikkeling van de ondernemer zelf. De jury bestond uit betrokken dorpsgenoten met topfuncties in het bedrijfsleven (oa Jumbo, Sligro, Ahoy). Deze jury selecteerde per categorie een top 3 waaruit de uiteindelijke winnaar op een feestelijke verkiezingsavond werd verkozen. Zie fotoalbum (fotos Eric van Laarhoven)

Eerste Internationale NachtburgemeesterCongres

  Op 29 en 30 Oktober 2011 werd het Eerste Internationale NachtburgemeesterCongres in Middelbeers georganiseerd. PerSonore had daarbij de productieleiding in handen. Een belangrijk doel van het congres was om de diverse rollen van de Nachtburgemeesters over het voetlicht te brengen waardoor er ook mogelijk een uitwisseling van ideeën en gedachten kon ontstaan over het huidige culturele klimaat en hoe daar op een creatieve manier mee kon worden omgegaan. Met Boris van der Ham als dagvoorzitter, socioloog Anton Zijderveld als spreker en aanwezigheid van nachtburgemeesters uit alle grote steden van Nederland en Belgie werd dit een kleurrijk evenement met in de avonduren een cultureel programma met bijdragen van diverse nachtburgemeesters. Zie fotoalbum (fotos Hans Gerritsen)

Huttenfestival de Vlek

  PerSonore verzorgde samen met van Luijn Services de productieleiding van een aansprekende eerste editie van dit nieuwe culturele evenement. Op een unieke locatie, op en om het remise-gebouw in de Spoorzone te Tilburg werd 3 t/m 11 September 2011 het Huttenfestival gehouden. Kunstenaars, ontwerpers en architecten bouwden in enkele dagen een dorp van kunstzinnige objecten waarbij het publiek mocht genieten van de geur en geluiden van bouwen. Na het bereiken van het hoogste punt werden culturele bijdragen geleverd van oa het Zuidelijk Toneel, EELT en LaMelis. PerSonore was mede verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken; vergunning, contacten met verantwoordelijke instanties, bouwrijp maken, aanvoer materiaal en faciliteren bouwers, horeca, vrijwilligersorganisatie en dagdagelijkse operatie. Zie fotoalbum (fotos Elly Verouden)

Hollywood Night of the Proms

  PerSonore werd in 2009 benaderd om het jubileumweekend van Harmonie de Vriendschap in te vullen. Uiteindelijk werd dat vormgegeven in twee volledig uitverkochte Proms voorstellingen (1500 toeschouwers) met, zoals dat bij een PROMS concert betaamd, een mooie mix van klassiek en populaire muziek met grote inbreng van lokaal talent. Zie fotoalbum (fotos Jan Appels)

Hartje Winterfestijn / Hartje Zomerfestijn

 Ter gelegenheid van de opening van het nieuwe dorpshart in Middelbeers in 2009 werd PerSonore gevraagd een twee-tal evenementen te organiseren. Enerzijds om draagvlak onder de bevolking te creëren en anderzijds om geld in te zamelen ter bekostiging van de inrichting en exploitatie van het Ontmoetingscentrum, gehuisvest (naast diverse andere functies) in het nieuwe dorpshart. Het Hartje Winterfestijn trok 1500 bezoekers en was een waar Beers volksfeest in de winterse vrieskou met een kerstmarkt, een podium voor lokaal talent, straattheater en het ludieke ‘open beerse kampioenschappen kerstboomzagen’. Het Hartje Zomerfestijn werd een groots 3 daags cultureel festival met spectaculaire activiteiten voor jong en oud, op een tot een strandplaats omgetoverd plein waar 6000 bezoekers hebben genoten. Zie fotoalbum (fotos Elly Verouden / Jan Appels)

ICT Automatisering 30 jaar

 Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van ICT automatisering in 2008 werd Frans Verouden benaderd om een muzikale invulling te organiseren. 30 Muzikanten uit de organisatie werden opgetrommeld, per lokatie (3) een band geformeerd, begeleid om als resultaat voor 900 man een spetterend optreden te geven. Eerst per lokatie en daarna een knallende slot act waarbij ook het, voor de gelegenheid door Frans geschreven, ICT lijflied ten gehore werd gebracht wat duidelijk aangaf waar ICT voor staat. Zie fotoalbum (rechthebbende ICT Automatisering)

Rocktheater Moulin Rouge

 In September 2007 bracht PerSonore het Rock-theater Moulin Rouge op de planken. Na het organiseren van diverse geslaagde muziek-evenementen werden de disciplines zang, dans en spel bij elkaar gebracht in een een wervelende show rondom het eeuwenoude thema van een onmogelijke liefde. De kracht en professionaliteit van de productie zat hem in de saamhorigheid en het groepsgevoel van een kleine gemeenschap wat alle 250 betrokkenen tot grote hoogte bracht. 5000 bezoekers genoten van 12 volledig uitverkochte voorstellingen. Zie fotoalbum (fotos Hans Gerritsen)